Orijinalini görmek için tıklayınız : Admin ve Mod arkadaşlar......
cihat çapa
04-07-09, 17:57
Arkadaşlar,foruma ilk girişte önümüze çıkan bu reklam penceresinin yeri sizce uygunmu.Kullanıcı adını yazmak için başka bir sayfa açarak ancak foruma giriş yapabiliyorum.Bu pencere daha başka bir yerde açılamazmı veya bizim kapatma imkanımız yokmu....
You can see links before reply
hayır bizde öyle bir sorun yok dostum
pc nınde vırus olabılır normalde bızde cıkmıyor
acaba hala sorun devem ediyormu ??
Önce hoş geldiniz.Giderken bir haber verilir ansızın gidilmez.Lakin Forum yeni formatıyla harika olmuş,ellerinize sağlık.....
Sizde hoşgeldiniz serverden kaynaklanan nedenlerden başka sunucuya geçtik oradada çözülemeyen başka problemler oldu ardından yeni bir yer ufak tefek eksikler var onlarda birkaçgün içinde düzelecek daha önce eklenen dosyaların aktarımı devam ettiği için foruma dosya eklemesi izni kapalı tabiki ama dışarıdan eklenebilir ..
Forumumuzun tekrar düzelmesine çok sevindim. Umarım bir daha böyle ayrılıklar olmaz. İnsan özlüyor yahu :D
Geçici erişim hatasından dolayı özür dileriz ansızın yakalanmak gibi bişiy oldu bizim için neyseki şuanda düzeldi problemimiz umarız bundan sonra tekrarlanmaz.
Forumun düzelmesine çok sevindim.
evet cok süper bir forum acildina cok sevindim arkadaslar
kanberoğlu
15-11-09, 00:42
yeniden birrlikte güzel paylaşımlar dileğiyle herkese saygılar.
Sevgili admin ve mod arkadaşlar, sitenin tarihinde bir sorun mu var? 11. ayda olmamıza rağmen yazılan cevaplar ve konular 10. ay gözüküyor. Bir bakar mısınız?
Sorun benden kaynaklı imiş. Özür dilerim. Fakat kendi yazdığım mesajı silemedim. Sebebi nedir acaba?
hayırlı olsun yeni görünüm arkadaşlar.dosyalar inmiyor sebebi nedir acaba.saygılar
hayırlı olsun yeni görünüm arkadaşlar.dosyalar inmiyor sebebi nedir acaba.saygılar
Sorunuzun cevabı;
Digisatforum - Tekil Mesaj gösterimi - dosya problemi (You can see links before reply)
kanberoğlu
16-11-09, 23:42
Değerli admin arkadaşlar. forum yeniden yapılanıyor. bazı eksiklikler elbette olacaktır. bizlerde gördükleriimizi yazarsak sanırım daha aydınlatıcı olur. ben şahsen forumun mesajlar kısmının yapılması iyi olur düşüncesindeyim. saygılar.
tekrar hayırlı olsun
FARUK hoşgeldin...,
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.