Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumun Yeni Görünümü ?
Merhaba arkadaşlar,
tarafımca düzenlemesi yapılan forumumuzun yeni görünümünü nasıl buldunuz anketimize katılım görüş ve düşüncelerinizi bildiriniz lütfen.
Forumun Yeni Görüntüsü Güzelde Millet Nerde Görüşleri Alalım Bakalım Kimler Var Bu Forumda Görelim Arkadaşlar Tekrar Hayırlı Olsun Her Kese
cok güzel yanliz bugün yazisi hic belli deyil?
DAHADA IYI OLUR ISALLAH
cok güzel yanliz bugün yazisi hic belli deyil?
DAHADA IYI OLUR ISALLAH
bugün yazısı belli değil derken kastettiğiniz nedir ?
avatarin üstünde varya msj (bügün) YAZISI?
Monütörünüzün parlaklığından olabilir normalde gözüküyor.
atmaca1949
13-11-09, 23:04
gerçekten form çok güzel olmuş emegi geçen herkese teşekkür ederim renkler uyumlu profiller güzel herkese hayırlı olmasını dilerim..
bozomustafa_68
13-11-09, 23:45
Hayırlı olsun güzel olmuş.
Emegi gecen arkadaşlara teşekurler.
Hayırlı olsun,herkese bol paylaşımlar dilerim.
Terminatör
14-11-09, 07:36
Hayırlısı olsun, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...İzninizle bir şey sormak isterim forum neden kapalı kaldı bu süre zarfında? Ne oldu da?
arkadaşlar fomumuz çok güzel olmuş emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler
Delikanlı Adam
14-11-09, 09:40
Sitenin Yeni Görünümü Çok GüzeL OLmuş...YapanLarın ELLerine SağLık... :)
emeğinize sağlık güzel olmuş
Öncelikle hoş geldiniz.Baya bir ayrılık yaşadık Sitenin yeni görünümü harika olmuş emeği geçenlerin eline sağlık ve teşekkürler.
Sağolun arkadaşlar yorumlar için inş. dahada iyi olacak forumumuz :)
bluemetal2
14-11-09, 18:42
Forumda emeği geçen arkadaşların eline sağlık çok güzel olmuş
nederland35
14-11-09, 23:53
ohh be nihayet kavuştuk.bütün arkadaşlara merhaba çok güzel olmuş ellerinize saglık.
cok güzel olmus hayirlilar dilerim arkadaslar
çok güzel olmuş hele şükür çavuştuk foruma eline sağlık güzel hazırlanmış hepimize hayırlı olsun
coscos1222
15-11-09, 18:20
Hayırlı olsun yeni temamız emekleri gecenlere teşekkürler
Hayırlı olsun güzel olmuş.
Emegi gecen arkadaşlara teşekkurler.
Capcanlı hoş bir görünüm olmuş. Ellerinize sağlık.
DİGİASAT FORM Kendini özletti;
Siteyi hazırlayanların eline ve emeğine sağlık,
Ben emekli bir DESİNATÖR,olarak
Yazı karekterleri biraz daha kalın ve büyük olabilirdi,çok ince ve anlaşılırlığı AZ
yazı ve karekterlerin çoğunda Açık Mavi renk çok kullanılmış,keşke koyu mavi-lacivert ikilemi veya kırmızı-koyu kırmızı ikilemi olsa idi göz'e hoş gelebilirdi, renkler dahada canlandırılarak form daha göz alıcı ve anlaşılırlığı fazlalaştırılabilir,
mesela, zemin beyaz, görünümü canlandırmak için üstüne mutlaka koyu renk kullanmak gerekir,beyaz üzeri açık mavi, görüntüyü flu yapmış,bu durumun ekran parlaklığı ile bir ilgisi olacağını tahmin etmiyorum,bu benim şahsi düşüncem.toplumun renk ve zevk tercihine her zaman saygım vardır,
HOŞ GELDİN DİGİSAT FORUM
hayırlı olsun top 10 yok herhalde
top10 olmayacaktır artık.
bayataberk
07-12-09, 09:42
arkadaşlar öncelikle forumun açılması tekrardan çok iyi forumun yeni yüzünü ben beğenmedim bazı forumlarda mesela daha hoş şeyler var mesela top 10 bana göre önemli bu forum kadar canlı ve hızlı forum yok bunu üst kısımda istek bölümü olabilir tartışmalar bazı yeni bölümler üyelere kapalı sadece forumdaki konulardan ekmek kazanan arkadaşlara açık vs ama şunu belirtmek isterim yerinde saymaktansa yenilikler denemekte bir çalışmadır emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
güzel olmuş ama konu gösterimi görünmüyor,kaldırıldı mı?
NURİAKSOYLU
09-12-09, 08:52
Arkadaşlar ben cok yavaş giritom foruma
ve birde top 10 listesi gözükse iyi olur derim kolay gelsin emegi gecenler..
Bende foruma giriş iyi , top 10 listesi eklenilecek bilginize
herkeze hayırlı olsun foumun görünüşü güzel olmuş saygılar.
Hayirli olsun,herkese bol paylasimlar dilerim
hayırlı olsun umarım zayko usta burda olur forum güzel olmuş
vBulletin bu versiyonu çok tutuldu bilhassa yurtdışı forumlarda tabiyki bizim forumunda bu yeni versiyona geçmesine sevindim.
hayırlı olsun güzel olmuş
Delikanlı Adam
10-03-10, 17:03
Hayırlı olsun
güzel ve sade olumuş tesekürler
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.