Orijinalini görmek için tıklayınız : Aktivasyon sorunuya?ayanlar buraya
Aktivasyon sorunuya?ayanlar buraya
foruma üye olmama ragmen giremiyorum!.
aktivasiyon kodunu alamdadim mail gelmedi. kulanici adi connect
Aktif olamayan bütün kullanıcılar aktiflenmiştir
foruma giris icin bilgileri yaziyorum hosgeldiniz yaziyor ama tekrarindan giris yapmami istiyor yardimci olursaniz sevirim baska forumlara sorunsuz gire biliyorum.
Problem sizde görünüyor tekrar deneyin
Halolmusutur yardimlariniz icin tesekurler.
foruma giris icin bilgileri yaziyorum hosgeldiniz yaziyor ama tekrarindan giris yapmami istiyor yardimci olursaniz sevirim baska forumlara sorunsuz gire biliyorum.
Cookieleri endüsük seviyeye getirin tekrar giri? yapyn olur
formunuza üye oldu?um halde kullanycy adym kayytsyz görünüyor foruma giri? yapamyyorum
server değişikliği nedeni ile 5 üye kayıbı olmuştu 5 kişiden biri olabilirsin veya You can see links before reply (You can see links before reply) adresinden foruma giriyorsan oyüzden giriş yapamıyor olabilirsin forumumuzun adresi You can see links before reply (You can see links before reply) dir bu adresi kullanmanız gerekmektedir..
aktivasiyon kodunu alamdadim mail gelmedi. kulanici adi amedeus
arkadaşım You can see links before reply (You can see links before reply) buradan gir kullanıcı adını ve parola yaz giriş yap
Ben= Blueforce
slm arkada?lar öncelikle yeni forum hayyrly olsun ve tüm görevli arkada?lara ba?arylar dilerim umarym kalycy olur ..
benim sorunum aktivasyon mailim gelmedi?i için konulara giremiyorum bu konuda yardymcy olaca?ynyzdan ?üphem yok kolay gelsin ba?arylar....
You can see links before reply buradan giriş yapın problem olmaması gerek
erdogan 1
activisyon
tr_erdogan@hotmail.com
erdogan1 aktif olmu?sun sorun görünmüyor
stronger bey sorun hala devam edyyor.bunun çozulmesyny arz ederim.saygylar..
playlistboy
14-04-07, 18:41
bonjour je demande activation
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.