PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum istekleriniz Ve Görüşleriniz Tanişma

ECE-ECE
27-05-06, 22:51
Sayın üyelerimiz öncelikle sitemize hoş geldiniz istek ve önerileriniz olursa buraya yazabilirsiniz kendinizi tanıtıp üyeler konuşa bilirsiniz site içinde aile içi konuşmalar olacak uydu işinde ve cihaz hakkynda deneyim olan arkadaşlar varsa buraya yazsın degerlendirelim onlarada görev verelim sitemiz günden güne güçleniyor eski üyelerimiz geldikce daha büyük olacagız bütün görevli ve üye arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle yerli yayınlarla ne şifre nede dosya göndermesin rica ediyorum saygılarımla iyi vakit geçirme dilegimle

afat45
29-05-06, 11:20
yeni siteniz hayyrly olsun.

albani
29-05-06, 14:17
Başarılar dilerim,Allah utandırmasın.

Benim şimdilik isteğim şudur ki bir çok sitede bu uygulama var;"Shout-Box"

Anında chat/iletişim v.s için son derece faydalı ve kolaylıklı bir olay,ne dersiniz??

Selamlar

str@nger
29-05-06, 18:06
slm albani foruma hoşgeldin chat bende düşünüyorum önerin için sağol yakında onuda ekleyeceğim

pamukkalemut
02-06-06, 17:18
merhabalar,
genel olarak bakıldığında tanıdığım çok kişi var,allah utandırmasın.iyi çalışmalar dilerim.saygılar

ECE-ECE
03-06-06, 13:47
Hadi sayın üyeler devam konuşmayan arkadaş lar sizlerdende cevap bekliyorum

kenan_citak
11-07-06, 15:47
merhaba arkadaşlar hayırlı olsun güzel bir forum

ZAYKO
11-07-06, 15:52
You can see links before reply
Sa?olasyn kenan_citak arkada?ym,Satdvb org ailesine ho?geldiniz,saygylarymy sunarym.

kenan_citak
11-07-06, 18:00
Sa?olasyn kenan_citak arkada?ym,Satdvb org ailesine ho?geldiniz,saygylarymy sunarym.

te?ekkürler sevgili arkada?ym birkaç gün önce de üye oldum ama nasyl olduysa üyeli?im silinmi? giri? yapamadym ve tekrar üye oldum ve buradayym saygylar.Ba?arylar diliyorum

str@nger
11-07-06, 18:51
Aramıza hoşgeldin kenan_citak .Yeni versiyon yükselme sırasında problem oldu 4 günlük veri kaybı oldu

kenan_citak
11-07-06, 18:58
hoşbulduk sorun değil arkadaşlar ben sadece merak ettiğim için sordum

MEMEDIM
11-07-06, 21:44
ho?bulduk sorun de?il arkada?lar ben sadece merak etti?im için sordum

de?erli arkada?ym @kenan_citak aramyza ho? geldin

ECE-ECE
18-09-06, 22:47
Sayyn yeni üyeler ne mesaj var ne tany?ma var bu kadar üyemiz var azcyk ki?i mesaj görünüyor sizden istedigim konu olsun olmasyn buraya bir ?ey yazsyn kolay gelsin SATDVB.ORG ailesi

digicom
18-09-06, 23:03
Tanışma ve kaynaşma gerekli tabi?Bir bolum oluşturulursa güze olur...

ECE-ECE
20-09-06, 00:12
Yeni üyemiz SHARP aramyza ho?gelin umarym SATDVB .ORG ailesinden ho?nut kalyrsyn umarym istedigin bulursun nice yeni arkada?lar forumuzda ho?nut kalma dilegimizle saygylarymla

tekderdimsat
28-09-06, 14:42
ewt bügün maillerime baktım

bir site beni yenilikten haberdar etti

teşekürler SATDVB.ORG ailesi

sahinnn
25-10-06, 17:03
merhaba degerli satdvb.org Ailesi sunu belirteyimki suan aranizda oldugum icin kendimi cok sansli buluyorum.formu baya inceledim gercekten cok seviyeli,kaliteli,ve degerli bir forum,ben Almanyadan katiliyorum sat teknisyeniyim umarim ben de nacizane bilgimin yettigi kadar forma faydali olmak icin elimden geleni yapicam herkese tekrar sevgiler saygilar.

ZAYKO
25-10-06, 17:42
Satdvb org ailesine ho?geldin sahinnn arkada?ym,umarym arady?yn payla?ym ve arkada?ly?y bu forumda bulursun.

ismail123
29-10-06, 12:50
Bu bölüm yerimi bilmiyorum ama , ben ismimin altynda küçük resim görünsün istiyorum avatar bölümünde resim bulamadym. Yardymcy olursanyz sevinirim.

ZAYKO
29-10-06, 13:14
Bir iki gün içinde hersey halolur,saygylarymy sunarym.Tutu?un futbol takymyn avataryny eklerim yeterki hangi takym?

ismail123
29-10-06, 13:18
Teşekkürler zayko önce konyaspor yoksa BJK.

ECE-ECE
23-04-07, 01:10
Forumda bayagy bir geli?me var ama çok bo? konular var eski konular silenecektir konu kalacak mesaj yollayyn eger te?ekkür edecekseniz tank tu?una okey demeniz yeter gönderdiginiz konulary iyi seçiniz bilginize

Paradox42
23-04-07, 06:16
evet teşk yazmaktansa thands tuşuna basın arkadaşlar forumun hantalaşmaması bakımından

ECE-ECE
18-05-07, 01:13
Forumda eski mesaj ve konular silenecektir bilgilerinize

Cengiz Han
21-05-07, 01:15
Forumun, buradaki bilgilere ihtiyacı olan daha çok kişinin yararlanabileceği hale getirilebileceğini düşünüyorum.bence, Bu haliyle ancak, belirli seviyede yabancı dil bilen, bilgisayar kullanabilen, uydu ve cihazları tanıyan ve teknik terimleri bilenler sağlıklı olarak faydalanabiliyorlar. Bunlar da komple bu işlerin ehillerinde olur.
19/Mayıs akşamı Teknoloji Tv.de bir firmanın tanıtım ve satışa sunduğu bir recevier vardı. Bilgisayarı iyi bilen bu iki sunucunun elinde cihaz, önlerinde de teknik detay ve özellikleri. Satıcının istedikleri bilgileri vermesine rağmen sunucular cihazın işlevlerinin hiçbirini teknik bilgi içeren cevaplardan anlayamadılar. Ancak Türkçe kelimelerle sorulan sorularına yine Türkçe kelimelerle verilen cevaplarla anlayabildiler. Bigisayarı iyi bilmek, lisan bilmek de yetmedi.

Buradan nereye gelmek istiyorum; Çok güzel ahengi olan bir sitemiz var. Uydu yayınları ve alıcıları dünyası hızlı değişim ve gelişim içinde. Bunu ancak sizler takip edebilir ve anlayabilirsiniz. Bizlerin yapabildiği ancak Siz ustaların isteyerek ve özenle pişirip önümüze koyduklarınızı yemeye çalışmak. Ama çoğumuz aç olmamıza rağmen onu bile becerecek durumda değiliz. Çünkü altyapımız yok. Zaten sorulardan, tekrarlananlardan bu tarafımız da anlaşılıyor. Bu güzel Siteden bence çok az kimse istifade edebiliyor; alt yapısı olanlar.
Bu şuna benziyor: Duyduğu veya gördüğünden etkilenerek sahip olmak istediği recevieri imkan yaratıp satın alan birisi, İyi bir yemek yemek için de güzel bir lokantaya giriyor.İstediği yemeklerin hepsi, usta aşçılarca pişirilmiş mutfakta hazır. Önüne menü listesi konuyor. Ama menü, Türkçe veya anlayabileceği lisan ve şekilde değil. Bir türlü istediği yemeği seçip tıklayamadığı için aç kalıyor. Sizlerin bizler için gösterdiğiniz fedakarlık ve zahmetler o kişi için boşa gidiyor. Siz 'iyi seyirler' demenin mutluluğundan, karşı taraf ta mutluluktan yoksun kalıyor.
Sizlerden ve ustalarımızdan dileğim: Bizim insanımızın çok azı soru sorar, cevabı anlamazsa tekrar da sormaz, utanır.
Biliyorsunuz büyük bir kısmımız klasik recevier kullanır. Gittikce artan diger kısım ise son yılların daha komplike olan yeni ürünlere yöneldi. İnsanımız aldığı her türlü cihazın kullanım kılavuzunu okuma bilincine sahip değil, tarzanca kullanıma geçerler. Çok az bir kısmı ise klavuzu okur, fakat anlamaz. Çünkü teknik terim ve yabancı dil kelimeler, okuyana birşey vermez. Çünkü bizdeki kullanıcı klavuzları, sade-kullanıcı vatandaşlar için değil, o cihazın deneyimli teknik elemanı için yazılmış gibidir.
Sizlerden ricam: Eger benim düşüncelerime iştirak ediyorsanız, özenle pişirdiğiniz yemeklerden herkes tatsın mutlu olsun derseniz, sade üyeleriniz için teknik terimlerden uzak, yabancı dil sözcükleri olmayan, ustalarımızın kendi aralarında oluşan özel kelimeleri kullanmadan, çoğunluğunun -altyapısının hiç olmadığını düşünerek -ve yeni katılanlarn da anlayabileceği şekilde, basamak basamak uygulamayı göstererek(next 9000 ultra cart share de ve diger bazılarında resimle olduğu gibi)yardımcı olamaz mıyız. Olunur . Çünkü bu sitede hem yardımlaşmayı hem paylaşmayı seven ustalarımız çok.
İlk recevierin alımından itibaren karşılaşılacak aksaklıklar giderildiğinde veya degişen yazılım ve keylerin değiştirilmesi sonucunda kendinizin ilk zamanlardaki mutluluğunuzu hatırlayın.
Bakın o zaman teşekkür tıklamalarını sayabilecek misiniz, koyacak yer bulabilecek misiniz?
Server nedir,ip nedir,yazılım nedir,rs 232 nedir, nasıl kullanılır, key, emu key nedir, nasıl değiştilir? bunları ve bunun gibi sizler için basit pekçok terim, bilmeyenlere verilen cevaplar, basit uydu terimi değil uzay formülleri gibi anlaşılmaz geliyor.
Kullanımları, soruları ve sorunları aşamalarıyla adım adım anlatan görsel bölümler olursa o zaman sorunun cevabı, şu linki tıklayınla olur.Aksi halde boş konular ve aynı şeyler tekrarlanıp duracak.
Ilk etaplardan ıtıbaren uydu ve cihaz hakkında ihtiyaç duyulan bilgi ve işlevlerden başlanırsa anlaşılırlık ve ilerlemenin daha hızlı ve sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sizlerin de en çok zamanınızı alan basit sorular ortadan kalkmış olacak ümidindeyim.

Hepinize saygı dolu sevgilerimi sunuyorum
Haydi acemiler sınıfa.Ustalarımız sizi bekliyor.Kursun sonunda 'iyi seyirleriniz' olacak.
.

Haydi acemiler sınıfa

Cengiz Han
22-05-07, 22:35
Saygıdeğer arkadaşlar.Yukarıdaki yazımın özü:

Ustalarımızın ve hepimizin basit fakat bilmediğimiz için Amerika'yı keşfetmek kadar karmaşık gelen konu ve sorun zannettiklerimizde yaşadığımız panik ve hayal kırıklığımızı hep birlikte hatırlıyarak:

Bilmeyen arkadaşlarımıza ilk cihaz kullanımında ve sorunlarla karşılaştıkca yardım istediklerinde (Onlar belirli bir bilgi seviyesine gelinceye) kadar teknik terim, yabancı dil ve özel tabirler kullanmadan terimlerin ve çözümün anlatımı ve mümkünse görsel izahlarla adım adım yardımcı olunması,

Ve bu bilgilerin, daha sonraki yenilerin istifadesi için 'İlk kullanım ve sorunlar 'adı
altında bir forumda toplanması hk.

İlgi ve katkılarınız dileğiyle Saygılar Sunuyorum.

ECE-ECE
25-06-07, 11:24
Forumuz gün geçtik büyümekte üye sayymyz gün geçtikçe çogalmaktadyr bu ara forumda yaz sezonunda geni?lemekte olup sizlere daha güzel hizmet vermek için çok degerli arkada?lary getirip sizleri daha çok bilgilendirmektedir hadi yeni üye arkada?larymyz yeni konularynyz varsa soru sorunlarynyz buraya yazyn bilgi ve sorularynyzy degerli arkada?larla halledelim SATDVB AYLESY olarak tüm yönetici ve degerli üyelerimiz tek noktada bulu?alym dogru dürüst haber ve konu yazdykca hep burda olalym çaly?an tüm yönetici arkada?laryma kolay gelsin saygylarymyzla DRAGON USTA-ECE-ECE

Cengiz Han
29-06-07, 22:09
:)
Forumuz gün geçtik büyümekte üye sayymyz gün geçtikçe çogalmaktadyr bu ara forumda yaz sezonunda geni?lemekte olup sizlere daha güzel hizmet vermek için çok degerli arkada?lary getirip sizleri daha çok bilgilendirmektedir hadi yeni üye arkada?larymyz yeni konularynyz varsa soru sorunlarynyz buraya yazyn bilgi ve sorularynyzy degerli arkada?larla halledelim SATDVB AYLESY olarak tüm yönetici ve degerli üyelerimiz tek noktada bulu?alym dogru dürüst haber ve konu yazdykca hep burda olalym çaly?an tüm yönetici arkada?laryma kolay gelsin saygylarymyzla DRAGON USTA-ECE-ECE

Bu sitede olmaktan hakikaten memnunum. Hassasiyetinize ve ilginize çok te?ekkür ediyorum. Saygylarymla.

ECE-ECE
11-07-07, 23:28
Arkada?lar gene hatyrlatyyorum ben bu i?i yapyyorum benim msn ,mi yaz gel görü?elim bende var gibi olan biz satalym diye üyelerin dikkatine saygylarymla

berber54
26-10-07, 23:46
elinize saglı çok güzel bir site katkısı olan herkese teşekkür ederim.

salim
13-11-07, 19:30
Arkada?lar gene hatyrlatyyorum ben bu i?i yapyyorum benim msn ,mi yaz gel görü?elim bende var gibi olan biz satalym diye üyelerin dikkatine saygylarymla

öncelikle böyle bir formda emeği ğeçen arkadaşlara teşekkür ediyorum
sonrada sorunuma geleyim üstte alıntı yaptıgım ECE-ECE arkadaşımızın yazısını burda örnek olarak aldım [kızmaz herhalde:)] formdaki mesajların çoğu böyle TÜRKÇE karekterlerde sorun var bunun la ilgili bi gözlemim oldu ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim
herkese iyi paylaşımlar

uSb
16-11-07, 17:39
benim forumdan isteklerim nasıl kural konduysa medatörede üyeyede geçerli paylaşım olsun yani burada kurallar çerçevesinde her paylaşımı yapalım nekedar medatör forumuysada üye forumuda olsun yarın üye sayısı çoğaldığında sepet havası yemiyelim yani çatıyı kuraken neysek o olalım sonra kiracı mamelesi görmiyeli seviyeliyse her konuda seviyeli olalım saygı çerçevesinde

saygılar sevgiler

insana insanca davranılması açıklamak istediğim

Cengiz Han
23-11-07, 13:26
Sayın Yönetici ve ustalarımız
Şu anda bu siteyi bilen ve kendini aileden sayan tüm üyelerimizin gidebileceği veya ulaşamayacağı bir fuarımız var. Sizlerden ricam; -Anadolu'da bir tabir vardır: Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat.- İçimizde gidenler olacak elbet, gezecekler-görecekler. Ama önemli olan gördüklerini doğru değerlendirebilmek. Bunun da en sağlıklı şekilde sizler yapabilirsiniz. Yönetici ve ustalarımızdan kendi alanlarıyla ilgili yeni sunulan cihaz vs.le ilgili görüş ve değerlendirmelerini ( Hepsi aynı topikte olmak üzere) sofrada bir arada yemek bekler gibi bekliyoruz. Teşekkür ve saygılamla

sukrugunes
24-12-07, 18:43
cengiz han kardeşim bir çok konuya parmak basmışsın ve haklısın ben 57 yaşından sonra bilgisayar görmeye başladım kızım üniversiteye gitmese hiç görmezdim çevrmin etkisiyle başına geçtim sitede her yeri okudum yardım istedim ve birçok bilgi edindim. iki ay hergün zaman ayırarak sitedeki arkadaşlarımın ve satdvb.org sayesinde başarılı oldum. buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. son olarak hazır beklemeden araştırısanız sorunlar haloluyor. catleşecek arkadaşlar için ayrı bir bölüm olursa iyi olur. görevli arkadaşlar dahaz yorulurlar saygılarımla başarlar sizlerle olsun.

cansyz
31-12-07, 15:54
değerli forum yöneticileri,saygıdeğer üyeler yeni yılınızı kutlar,tüm yıllarınızın aydınlık içinde geçmesini tüm samimiyetimle ister,başarılarınızın devamını dilerim.iyi seneler saygılar.

evrenustam
01-01-08, 20:36
sitenin yeni ismi hayırlı olsun inşallah site adına şans ve uğur getirir.

ECE-ECE
12-05-08, 23:34
öncelikle böyle bir formda emeği ğeçen arkadaşlara teşekkür ediyorum
sonrada sorunuma geleyim üstte alıntı yaptıgım ECE-ECE arkadaşımızın yazısını burda örnek olarak aldım [kızmaz herhalde:)] formdaki mesajların çoğu böyle TÜRKÇE karekterlerde sorun var bunun la ilgili bi gözlemim oldu ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim
herkese iyi paylaşımlar
hepeydir yoktum site arıza varsa ben ne yapayım yazıyı düzgün yazıyorsun degişik çıkıyor bak burdaki üye arkadaşın yazısınıda bak onunda nasıl belki onada yazarsın ....

egeli35
19-11-09, 15:56
Herkese merhaba.Yeni üyeyim, Güzel bir site, bilgi sahibi olmak için yorumları okuyorum,saygılar.

ZAYKO
19-11-09, 17:54
Digisatforum ailesine HoşGeldiniz Sayın @egeli35 Arkadaşım

ECE-ECE
24-03-10, 23:22
SLM arkadaşlar ne oldu bu bizim siteye kimse kalmamış ama öyle duruma geldikki herkes bizim siteden bahsediyordu hadi arkadaşlar tekrar eski halimize dönelim bakın zayko usta ve diger arkadaşlar tekrar aramızda ustamızZAYKO usta tekrar hoşgeldin aramıza

hkan
25-03-10, 14:47
SLM arkadaşlar ne oldu bu bizim siteye kimse kalmamış ama öyle duruma geldikki herkes bizim siteden bahsediyordu hadi arkadaşlar tekrar eski halimize dönelim bakın zayko usta ve diger arkadaşlar tekrar aramızda ustamızZAYKO usta tekrar hoşgeldin aramıza

+1
Zayko ustanın gelmesine bende çok sevindim. HOŞGELDİN ZAYKO USTA