Orijinalini görmek için tıklayınız : DİKKAT:Program VE Dosya Ekleme
Delikanlı Adam
15-04-07, 12:34
DYKKAT:PROGRAM ARSYVY
Arkadaslar Konu baslygy acmadan önce arama özelli?ini kullanyn,Ylgili konu baslygyna ili?kin bir arama yaptygynyzda sizin acacagynyz konu baslygynyn daha önceden acylyp acylmadygy kanysyna varynyz ve arastyrmanyz sonrasynda topic olusturunuz.
Hem forum yöneticilerimi,hem arkadaslarymyza,hem forumumuza hepimize daha cok yararly olacaktyr bu tür hassasiyetler..
Topic ve Forum Kirlili?ini ve karma?asyny önlemek için lütfen Dikkat'e alyn
Te?ekkürler eline koluna sa?lyk Delikanly Adam,herkesin dikkat etmesi gerekir saygylarymy sunarym
ZAYKO.
hocam ben konu acmadan once şayet program ekleyeceksem forumda aratıp ekliyorum ama şöyle bir olay var bazen aynı program degişik adlarla verildigi icin forumda aratıgım halde bulunmaya biliyor bazende konu acacagım bölüme bakıyorum ekleyecegim program varmı yukarda belirtigim gibi nedenlerden verilen yada eklenen programlar varsa ben kendi adıma actıgım konuyu silmeye hazırım aratmadan konu acmam hocam bunu belirtmek istedim üstadım saygılarımla
DYKKAT:PROGRAM AR?YVY
Arkadaslar Konu baslygy acmadan önce arama özelli?ini kullanyn,Ylgili konu baslygyna ili?kin bir arama yaptygynyzda sizin acacagynyz konu baslygynyn daha önceden acylyp acylmadygy kanysyna varynyz ve arastyrmanyz sonrasynda topic olusturunuz.
Hem forum yöneticilerimi,hem arkadaslarymyza,hem forumumuza hepimize daha cok yararly olacaktyr bu tür hassasiyetler..
Topic ve Forum Kirlili?ini ve karma?asyny önlemek için lütfen Dikkat'e alyn
Tüm ekleme yapan arkada?laryn Dikkatine
DİKKAT:Program VE Dosya Ekleme
Arkadaslar Konu baslıgı acmadan önce arama özelliğini kullanın,ilgili konu baslıgına ilişkin bir arama yaptıgınızda sizin acacağınız konu baslıgının daha önceden acılıp acılmadıgı kanısına varınız ve arastırmanız sonrasynda topic olusturunuz.
Hem forum yöneticilerimi,hem arkadaslarımıza,hem forumumuza hepimize daha cok yararlı olacaktır bu tür hassasiyetler..
Topic ve Forum Kirliliğini ve karmaşasını önlemek için lütfen Dikkat'e alın
Tüm ekleme yapan arkadaşların Dikkatine
Yazılım ekleyen arkadaşlarda 1NOLU MESAJLARA Yazılımları ekleslnler,hergün ayrı ayrı topic acmasınlar yoksa çöplüğe dönüyor.
Uymayanların mesajları silinecektir saygılarımı sunarım
ZAYKO
bozomustafa_68
21-02-08, 19:07
DİKKAT:Program VE Dosya Ekleme
Arkadaslar Konu baslıgı acmadan önce arama özelliğini kullanın,ilgili konu baslıgına ilişkin bir arama yaptıgınızda sizin acacağınız konu baslıgının daha önceden acılıp acılmadıgı kanısına varınız ve arastırmanız sonrasynda topic olusturunuz.
Hem forum yöneticilerimi,hem arkadaslarımıza,hem forumumuza hepimize daha cok yararlı olacaktır bu tür hassasiyetler..
Topic ve Forum Kirliliğini ve karmaşasını önlemek için lütfen Dikkat'e alın
Tüm ekleme yapan arkadaşların Dikkatine
Yazılım ekleyen arkadaşlarda 1NOLU MESAJLARA Yazılımları ekleslnler,hergün ayrı ayrı topic acmasınlar yoksa çöplüğe dönüyor.
Uymayanların mesajları silinecektir saygılarımı sunarım
ZAYKO
teşekurler uyarı icin zayko usta
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.