Orijinalini görmek için tıklayınız : arkada?lar ben geldim
arkada?lar ben geldim aranyza ho? geldin diyen yok galiba hiç bir yerde ho? geldin yazysy yok yada benmi göremedim
Aramyza ho? geldin arkada?ym
arkada?lar ben geldim aranyza ho? geldin diyen yok galiba hiç bir yerde ho? geldin yazysy yok yada benmi göremedim
acele etme sabriok karde?im. ikinci ho? geldigin tebrigi bari benden olsun.ba?arylar dilerim;)
Satdvb org Ailesine Ho? Geldiniz Sayyn sabriok Arkada?ym,Ayryyeten yeni görevinde ba?arylar diler,saygylarymy sunarym.
ZAYKO
Satdvb org Ailesine Ho? Geldiniz Sayyn sabriok Arkada?ym,Ayryyeten yeni görevinde ba?arylar diler,saygylarymy sunarym.
ZAYKO
te?ekkürler hepinize özellikle admine çünkü mühhi? imzasyna çiçek bahçesi............iltifat sanmayyn haaa
Sayyn zayko hocam her konuda oldugu gibi bu konulardada çok sevecendir.her ?eyin en güzelini yapar vede en güzel ?eylere layyktyr.;)
Türkiyenin ve Avrupanin en seviyeli ve bir okadarda degerli formuna Hosgeldiniz
Umarim hosca vakit gecirip,bizden yararlanip ve bize yararli olursunuz saygilar
ABİ SİTEYE HOŞGELDİNİZ ÖZÜRDİLERİZ ..SEN ÜYE OLDUĞUNDA YÖNETİM DEN KİMSE YOKTU HERHALDE YOKSA YAZILMAZMI AYIP EDİYORSUN ..İYİ VAKİT GEÇİRMEN DİLEĞİYLE SAYGILAR ..
hoşgeldin arkadaşım aramıza ayrıca yeni görevinde hayırlı olsun umarım faydalı paylaşımlar yaparsın bizimle saygılar
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.